UNDER OPHØRSUDSALGET TAGES DER FORBEHOLD FOR UDSOLGTE VARER

PENGENE GIVES IKKE RETUR (VARER KAN EVT OMBYTTES - HVIS MULIGT)

  Hos Petite Labels har vi gjort det nemt for dig at returnerer dine varer. Ved at bruge vores returportal kan du købe billig returfragt til bare 59 kr.

  Gå direkte til vores returportal

   

  Vi anbefaler altid at returpakker sendes som pakke, så de nemt kan spores. Vælger du alligevel at sende din returpakke som almindeligt brev, bør du vide at alt ansvar ligger hos dig.

  Returpakker sendes til:
  Petite Labels
  Søndervej 9
  4000 Roskilde

  Download retursedlen her, udfyld den og vedlæg den i din returpakke. Du skal ikke nødvendigvis bruge vores returseddel, men læg venligst noget i returpakken, der giver os en ide om hvem og hvilken ordre vi skal refunderer til. Pakker uden returseddel (eller tilsvarende) vil ikke blive behandlet.

  Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

  Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

  Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget.
  Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis dine penge tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købet.

  Er varen leveret i en pose eller anden form for emballage, skal varen returneres i denne.
  OBS: Brug ikke skoæsker som forsendelsesemballage, da vi så ikke kan sælge varen igen.

  Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter du har modtaget de varer du har bestilt. Hvis du ønsker at fortryde dit køb, skal du give os besked om dette senest 14 dage efter du har modtaget dine varer. Du kan advisere os på krusekresco@gmail.com eller på telefon +45 28121361.
  Du skal tydeligt gøre os opmærksom på at du ønsker at benytte dig af din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde dit køb ved blot at vælge ikke at afhente din pakke.

  Vi modtager ikke pakker der er sendt »uden omdeling«. Det er dit ansvar at pakken bliver leveret på vores adresse, og det er dit ansvar at indholdet er pakket forsvarligt ind. Vi anbefaler at du sender med tracking nummer, fx. ved at købe porto gennem vores returportal. Petite Labels tager forbehold for prisændringer, tastefejl, udsolgte varer og lignende.

  Når du har sendt en vare retur, vil du altid få tilsendt en mail, der bekræfter at vi har modtaget varen og refunderet dit tilgodehavende. Vi refunderer beløbet for returvarer, indenfor 1-5 hverdage.

  Updating…
  • Ingen produkter i kurven.